Вівторок, 23.04.2024, 11:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Винороб.UA
Головна » 2012 » Липень » 26

  

                     Напевно, кожен, хто пробував домашнє вино, хотів би спробувати самостійно ... Читати далі »

Переглядів: 6986 | Додав: Bizne$ | Дата: 26.07.2012 | Коментарі (2)

Закваска

                     Спиртове бродіння, тобто перетворення соку на вино, викликається мікроорганізмами — дріжджами. 

Якщо немає винних дріжджів, бродіння можна проводити і на «диких», що є на поверхні ягід. Але в такому разі спирту набирається не більше 14-15% (об’ємних). Розмножують «дикі» дріжджі в такий спосіб. За 10 днів до початку приготування вина збирають стиглі, не забруднені землею ягоди ранніх культур (малина, порічки, садова полуниця).

Ягоди не миють, щоб не змити дріжджі. В пляшку наливають склянку води, насипають півсклянки цукру і дві склянки розім’ятих ягід. Суміш збовтують, п ... Читати далі »
Переглядів: 1499 | Додав: Bizne$ | Дата: 26.07.2012 | Коментарі (0)

Меню сайту
Форма входу
ЯК ЛЕГКО ЗАРОБИТИ?
Виноробство
Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Це Цікаво
Це також Цікаво
А ти це знаєш?
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 39
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
СТАТИСТИКА