У нас ви дізнаєтеся як приготувати виноградне, вишневе, яблучне, малинове, абрикосове, ожинове, смородинове, агрусове, грушеве, вино в домашніх умовах. Та багато чого корисного для винороба 
Вівторок, 16.04.2024, 13:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Винороб.UA
Головна » Статті » Вишневе вино

У категорії матеріалів: 3
Показано матеріалів: 1-3

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Вишняк


Вишню засипати в бутель і пересипати цукром з розрахунку на 1 кг вишні 400 г цукру. Зав'язати бутель марлею і поставити на сонці на 6 тижнів, щоб вишня перебродила. Потім злити вишневий сік, розлити в пляшки, закупорити і поставити в холодне місце вживати можна зразу, але краще витримати (Вишняк готовий). Вишню, що залишилася в бутлі, залити горілкою з розрахунку 0.5 л на 1 кг вишні, щільно закрити і дати постояти при кімнатній температурі 2 місяці. Злити другу наливку, профільтрувати, розлити в пляшки, закупорити. Через 5-6 місяців наливку можна вживати.
Вишневе вино | Просмотров: 17452 | Добавил: Bizne$ | Дата: 26.07.2012 | Комментарии (0)

Вишневе вино (із вишневої мезги)...


З одних і тих же вишень можна Зробити Дві Домашні заготовки - сік і вино. Якщо ви готуєте вишневий сік, то у вас залишаються відходи від плодів (так звана мезга) з яких можна Зробити прекрасне домашнє вино.

(((А сік також можна використати для приготування прекрасного вишневого вина таким чином у нас майже не буде відходів і ми  максимально використаєм дорогоцінну продукцію )))...

Для цього 5 кг вишневої маси покласти в 10-літровий бутель, Додати 2 л води і розвести теплим сиропом, звареним з 3 л води і 1,6 кг цукру. Зав'язати горлечко чистою марлею і залишити в теплому приміщенні на 3-4 Дні, Поки маса не відокремиться і не виявиться внизу. Встановити водяний затвор і залишити рідину бродити на 4-5 тіжнів. Потім Обережно злить сік, мезгу вичавити, Отриманний сік процідити і з'єднати соки. Знову Встановити затвор і витримати вино ще 4-5 тіжнів. Потім злити з осаду і розлити Вишневе вино по бутлях.

Вишневе вино | Просмотров: 1442 | Добавил: Bizne$ | Дата: 26.07.2012 | Комментарии (0)

Вишневе вино (із соку)…


10 л вишневого соку, для кислої вишні: цукор - 1 кг, вода - 2 л; для солодкої вишні: цукор - 0,5 кг, лимонна кислота - 3 г. Компоненти змішати. Шийка бутля обв'язати марлею і поставити в тепле місце. На 4-6-й день, марлю з горлечка зняти, встановити водяний затвор і герметизувати. Час бродіння, в залежності від температури приміщення, коливається від 30 до 50 днів.

Після закінчення цього терміну сік обережно, профільтрувати злити в чисту сулію. Знову встановити водяний затвор, герметизувати і витримати ще 20-30 днів під гідрозатворів. Потім вино обережно злити з осаду і розлити в чисті сухі пляшки, закупорити і винести в холодне темне приміщення для зберігання. Виходить густе ароматне вино.

Вишневий сік 10 л

Для кислої вишні:

Цукор 1 кг

Вода 2 л

Для солодкої вишні:

Цукор 0.5 кг

Лимонна кислота 3 г

Вишневе вино | Просмотров: 1540 | Добавил: Bizne$ | Дата: 26.07.2012 | Комментарии (0)

Меню сайту
Форма входу
ЯК ЛЕГКО ЗАРОБИТИ?
Виноробство
Категорії розділу
Вишневе вино [3]
Яблучне вино [3]
Виноградне вино [2]
Вино із бузини [1]
Вино із калини [1]
Пошук
Це Цікаво
Це також Цікаво
А ти це знаєш?
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 39
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
СТАТИСТИКА