Винороб.UA
|
У категорії матеріалів: 1 Показано матеріалів: 1-1 |
|
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
З ягід калини готують відмінне домашнє вино з приємним терпким смаком. Ягоди калини відокремити від плодоніжок, подрібнити, додати воду (приблизно 200 г на 1 кг мезги) і цукор (близько 100 г на 1 кг мезги) і поставити бродити на 3-4 дні, після чого процідити сік і додати воду і частину цукру . Цукор варто додавати порційно на 4-й, 7-й і 10-й день бродіння. |
|
|
ЯК ЛЕГКО ЗАРОБИТИ? | |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|