У нас ви дізнаєтеся як приготувати виноградне, вишневе, яблучне, малинове, абрикосове, ожинове, смородинове, агрусове, грушеве, вино в домашніх умовах. Та багато чого корисного для винороба 
Субота, 20.04.2024, 05:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Винороб.UA
Головна » Статті » Вино із калини

У категорії матеріалів: 1
Показано матеріалів: 1-1

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

З ягід калини готують відмінне домашнє вино з приємним терпким смаком.

Ягоди калини відокремити від плодоніжок, подрібнити, додати воду (приблизно 200 г на 1 кг мезги) і цукор (близько 100 г на 1 кг мезги) і поставити бродити на 3-4 дні, після чого процідити сік і додати воду і частину цукру . Цукор варто додавати порційно на 4-й, 7-й і 10-й день бродіння.
Вино із калини | Просмотров: 3099 | Добавил: Bizne$ | Дата: 17.10.2012 | Комментарии (1)

Меню сайту
Форма входу
ЯК ЛЕГКО ЗАРОБИТИ?
Виноробство
Категорії розділу
Вишневе вино [3]
Яблучне вино [3]
Виноградне вино [2]
Вино із бузини [1]
Вино із калини [1]
Пошук
Це Цікаво
Це також Цікаво
А ти це знаєш?
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 39
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
СТАТИСТИКА