У нас ви дізнаєтеся як приготувати виноградне, вишневе, яблучне, малинове, абрикосове, ожинове, смородинове, агрусове, грушеве, вино в домашніх умовах. Та багато чого корисного для винороба 
Субота, 21.10.2017, 00:24
Вітаю Вас Гість | RSS
Винороб.UA
Головна » Статті » Вишневе вино

Вишняк

Вишняк


Вишню засипати в бутель і пересипати цукром з розрахунку на 1 кг вишні 400 г цукру. Зав'язати бутель марлею і поставити на сонці на 6 тижнів, щоб вишня перебродила. Потім злити вишневий сік, розлити в пляшки, закупорити і поставити в холодне місце вживати можна зразу, але краще витримати (Вишняк готовий). Вишню, що залишилася в бутлі, залити горілкою з розрахунку 0.5 л на 1 кг вишні, щільно закрити і дати постояти при кімнатній температурі 2 місяці. Злити другу наливку, профільтрувати, розлити в пляшки, закупорити. Через 5-6 місяців наливку можна вживати.


Категорія: Вишневе вино | Додав: Bizne$ (26.07.2012)
Переглядів: 12273 | Теги: вино, Домашнє вино із вишні, Вишняк, Вишневе вино | Рейтинг: 2.3/16
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Форма входу
Виноробство
Категорії розділу
Вишневе вино [3]
Яблучне вино [3]
Виноградне вино [2]
Вино із бузини [1]
Вино із калини [1]
Пошук
Це Цікаво
Це також Цікаво
А ти це знаєш?
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
ТЕГИ
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
СТАТИСТИКА