Винороб.UA
|
Вино із бузини
Вино із бузини
3 кг ягід бузини, 1 кг цукру, 3 л води, 5 г лимонної кислоти, 4 бутончики гвоздики, шматочок кориці, дріжджі або 150 г родзинок.
Ягоди промити, очистити від плодоніжок і розчавити. Додати приблизно
100 г цукру, лимонну кислоту і запарити 2 л окропу. Розмішати, додати
прянощі і варити 15 хвилин. Після охолодження процідити через полотнину,
здавити сік і перелити в бутель. Додати сироп (приблизно 900 г цукру
розвести в 1 л води), заброджені дріжджі (150 г родзинок) і закрити
бутель водяним затвором. Після закінчення бродіння злити рідину з осаду,
ще трохи залишити для бродіння і розлити в пляшки.
|
Категорія: Вино із бузини | Додав: Bizne$ (12.09.2012)
|
Переглядів: 2230 | Коментарі: 2
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
|
ЯК ЛЕГКО ЗАРОБИТИ? | |
Наше опитування | |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|