Винороб.UA
|
У категорії матеріалів: 3 Показано матеріалів: 1-3 |
|
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Вишняк
Вишню засипати в бутель і пересипати цукром з розрахунку на 1 кг вишні 400 г цукру. Зав'язати бутель марлею і поставити на сонці на 6 тижнів, щоб вишня перебродила. Потім злити вишневий сік, розлити в пляшки, закупорити і поставити в холодне місце вживати можна зразу, але краще витримати (Вишняк готовий). Вишню, що залишилася в бутлі, залити горілкою з розрахунку 0.5 л на 1 кг вишні, щільно закрити і дати постояти при кімнатній температурі 2 місяці. Злити другу наливку, профільтрувати, розлити в пляшки, закупорити. Через 5-6 місяців наливку можна вживати. |
Вишневе вино (із вишневої мезги)...
З одних і тих же вишень можна Зробити Дві Домашні заготовки - сік і вино. Якщо ви готуєте вишневий сік, то у вас залишаються відходи від плодів (так звана мезга) з яких можна Зробити прекрасне домашнє вино.
(((А сік також можна використати для приготування прекрасного вишневого вина таким чином у нас майже не буде відходів і ми максимально використаєм дорогоцінну продукцію )))...
Для цього 5 кг вишневої маси покласти в 10-літровий бутель, Додати 2 л води і розвести теплим сиропом, звареним з 3 л води і 1,6 кг цукру. Зав'язати горлечко чистою марлею і залишити в теплому приміщенні на 3-4 Дні, Поки маса не відокремиться і не виявиться внизу. Встановити водяний затвор і залишити рідину бродити на 4-5 тіжнів. Потім Обережно злить сік, мезгу вичавити, Отриманний сік процідити і з'єднати соки. Знову Встановити затвор і витримати вино ще 4-5 тіжнів. Потім злити з осаду і розлити Вишневе вино по бутлях. |
Вишневе вино (із
соку)…
10 л вишневого соку, для кислої вишні: цукор - 1 кг, вода -
2 л; для солодкої вишні: цукор - 0,5 кг, лимонна кислота - 3 г. Компоненти змішати. Шийка бутля
обв'язати марлею і поставити в тепле місце. На 4-6-й день, марлю з горлечка
зняти, встановити водяний затвор і герметизувати. Час бродіння, в залежності
від температури приміщення, коливається від 30 до 50 днів.
Після закінчення цього терміну сік обережно, профільтрувати
злити в чисту сулію. Знову встановити водяний затвор, герметизувати і витримати
ще 20-30 днів під гідрозатворів. Потім вино обережно злити з осаду і розлити в
чисті сухі пляшки, закупорити і винести в холодне темне приміщення для
зберігання. Виходить густе ароматне вино.
Вишневий сік 10 л
Для кислої вишні:
Цукор 1 кг
Вода 2 л
Для солодкої вишні:
Цукор 0.5 кг
Лимонна кислота 3 г |
|
|
ЯК ЛЕГКО ЗАРОБИТИ? | |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|