У нас ви дізнаєтеся як приготувати виноградне, вишневе, яблучне, малинове, абрикосове, ожинове, смородинове, агрусове, грушеве, вино в домашніх умовах. Та багато чого корисного для винороба 
Неділя, 17.12.2017, 05:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Винороб.UA
Головна » Статті » Вишневе вино

Вишневе вино (із соку)…

Вишневе вино (із соку)…


10 л вишневого соку, для кислої вишні: цукор - 1 кг, вода - 2 л; для солодкої вишні: цукор - 0,5 кг, лимонна кислота - 3 г. Компоненти змішати. Шийка бутля обв'язати марлею і поставити в тепле місце. На 4-6-й день, марлю з горлечка зняти, встановити водяний затвор і герметизувати. Час бродіння, в залежності від температури приміщення, коливається від 30 до 50 днів.

Після закінчення цього терміну сік обережно, профільтрувати злити в чисту сулію. Знову встановити водяний затвор, герметизувати і витримати ще 20-30 днів під гідрозатворів. Потім вино обережно злити з осаду і розлити в чисті сухі пляшки, закупорити і винести в холодне темне приміщення для зберігання. Виходить густе ароматне вино.

Вишневий сік 10 л

Для кислої вишні:

Цукор 1 кг

Вода 2 л

Для солодкої вишні:

Цукор 0.5 кг

Лимонна кислота 3 г

Категорія: Вишневе вино | Додав: Bizne$ (26.07.2012)
Переглядів: 1058 | Теги: вино, Вишневе вино, Вино із вишневого соку, Домашнє вино із вишні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Форма входу
Виноробство
Категорії розділу
Вишневе вино [3]
Яблучне вино [3]
Виноградне вино [2]
Вино із бузини [1]
Вино із калини [1]
Пошук
Це Цікаво
Це також Цікаво
А ти це знаєш?
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
ТЕГИ
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
СТАТИСТИКА