Винороб.UA
|
У категорії матеріалів: 1 Показано матеріалів: 1-1 |
|
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Вино із бузини
3 кг ягід бузини, 1 кг цукру, 3 л води, 5 г лимонної кислоти, 4 бутончики гвоздики, шматочок кориці, дріжджі або 150 г родзинок.
Ягоди промити, очистити від плодоніжок і розчавити. Додати приблизно 100 г цукру, лимонну кислоту і запарити 2 л окропу. Розмішати, додати прянощі і варити 15 хвилин. Після охолодження процідити через полотнину, здавити сік і перелити в бутель. Додати сироп (приблизно 900 г цукру розвести в 1 л води), заброджені дріжджі (150 г родзинок) і закрити бутель водяним затвором. Після закінчення бродіння злити рідину з осаду, ще трохи залишити для бродіння і розлити в пляшки.
|
|
|
ЯК ЛЕГКО ЗАРОБИТИ? | |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|