У нас ви дізнаєтеся як приготувати виноградне, вишневе, яблучне, малинове, абрикосове, ожинове, смородинове, агрусове, грушеве, вино в домашніх умовах. Та багато чого корисного для винороба 
Неділя, 17.12.2017, 05:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Винороб.UA
Головна » Статті » Вино із бузини

Вино із бузини
Вино із бузини

3 кг ягід бузини, 1 кг цукру, 3 л води, 5 г лимонної кислоти, 4 бутончики гвоздики, шматочок кориці, дріжджі або 150 г родзинок.

Ягоди промити, очистити від плодоніжок і розчавити. Додати приблизно 100 г цукру, лимонну кислоту і запарити 2 л окропу. Розмішати, додати прянощі і варити 15 хвилин. Після охолодження процідити через полотнину, здавити сік і перелити в бутель. Додати сироп (приблизно 900 г цукру розвести в 1 л води), заброджені дріжджі (150 г родзинок) і закрити бутель водяним затвором. Після закінчення бродіння злити рідину з осаду, ще трохи залишити для бродіння і розлити в пляшки.



Категорія: Вино із бузини | Додав: Bizne$ (12.09.2012)
Переглядів: 1674 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Форма входу
Виноробство
Категорії розділу
Вишневе вино [3]
Яблучне вино [3]
Виноградне вино [2]
Вино із бузини [1]
Вино із калини [1]
Пошук
Це Цікаво
Це також Цікаво
А ти це знаєш?
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
ТЕГИ
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
СТАТИСТИКА