У нас ви дізнаєтеся як приготувати виноградне, вишневе, яблучне, малинове, абрикосове, ожинове, смородинове, агрусове, грушеве, вино в домашніх умовах. Та багато чого корисного для винороба 
Неділя, 17.12.2017, 05:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Винороб.UA
Головна » Статті » Яблучне вино

Вино із яблук...

Вино із яблук...


Яблука наріжте, помістіть під прес і відтисніть сік. Можна використати соковижималку. У відтиснений і проціджений сік додайте воду (з розрахунку 100 г на 1 л соку) і цукор (з розрахунку 150 г на 1 л). Вийде десертне вино із вмістом приблизно 16% спирту.


Отриману суміш вилийте в спеціальну сулію. Основний період бродіння триває кілька днів — про його закінчення можна довідатися за тим, що перестали виділятися в склянку з водою пухирці вуглекислого газу. Із цього моменту починається друге бродіння, що триває 6-8 тижнів. Тепер потрібно зняти вино з осаду: за допомогою трубки, введеної в сулію або бочку, акуратно злити вино в чисту тару так, щоб осад залишився на дні ємності.
Категорія: Яблучне вино | Додав: Bizne$ (30.07.2012)
Переглядів: 1943 | Теги: З яблук, вино, Яблучне вино, Яблучне | Рейтинг: 2.2/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Форма входу
Виноробство
Категорії розділу
Вишневе вино [3]
Яблучне вино [3]
Виноградне вино [2]
Вино із бузини [1]
Вино із калини [1]
Пошук
Це Цікаво
Це також Цікаво
А ти це знаєш?
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
ТЕГИ
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
СТАТИСТИКА