У нас ви дізнаєтеся як приготувати виноградне, вишневе, яблучне, малинове, абрикосове, ожинове, смородинове, агрусове, грушеве, вино в домашніх умовах. Та багато чого корисного для винороба 
Неділя, 17.12.2017, 05:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Винороб.UA
Головна » Статті » Вино із калини

Вино із калини


З ягід калини готують відмінне домашнє вино з приємним терпким смаком.


Ягоди калини відокремити від плодоніжок, подрібнити, додати воду (приблизно 200 г на 1 кг мезги) і цукор (близько 100 г на 1 кг мезги) і поставити бродити на 3-4 дні, після чого процідити сік і додати воду і частину цукру . Цукор варто додавати порційно на 4-й, 7-й і 10-й день бродіння.

Загальна кількість води і цукру що додається  для приготування різних вин на 1 літр соку:

Для столового вина:
сік калини 1 л
вода 1,7 л
цукор 300 г
Для десертного вина:
сік калини 1 л
вода 0.5 л
цукор 350 г
Для лікерного вина:
сік калини 1 л
вода 150 мл

цукор 400 г

Далі приготування вина з калини здійснюється за звичайною технологією.


Категорія: Вино із калини | Додав: Bizne$ (17.10.2012)
Переглядів: 2034 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Форма входу
Виноробство
Категорії розділу
Вишневе вино [3]
Яблучне вино [3]
Виноградне вино [2]
Вино із бузини [1]
Вино із калини [1]
Пошук
Це Цікаво
Це також Цікаво
А ти це знаєш?
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
ТЕГИ
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
СТАТИСТИКА